/Home/               /Vores Bullie Quark/               /Markedspladsen/               /Links/               /Kontakt Webmaster/              

 

 

Quark´s lille galleri

 

 

Bobine´s Quark

Ejer:  Tina M. Christensen & David Jacobsen, Støvring.

Køn:  Hanhund.

Fødsels dato/år:  22-03-2004

Størrelse:  16,80 kg. (vejet d. 09-01-2006 kl.17.05).
Desuden måler han (målt d. 09-01-2006 kl.17.06):
Længde: 50cm.
Brystmål: 60cm.
Halsmål: 48cm. 

 

Han er lidt for lang og høj, dvs. sige lidt for stor, i hvertfald efter udstillingsdommernes meninger. Dog har han fået flere muskler og er blevet bredere med tiden, så nu begynder han at blive rigtig flot og kompakt.

Temperament:  Rigtig dejlig temperemant, meget godmodig og tolerant.. Han finder sig i alt, har ikke oplevet ham sur endnu, hverken overfor mennesker eller andre hunde. Der har kun været én eneste gang hvor han har snærret og gøet lidt af en anden hund, da den forsøgte at spise mad af samme skål som Quark.

Beskrivelse:  Brindle bulldog, men med meget få "tiger" striber. Næsten helt sort, med hvidt bryst. Han er utrolig dejlig og kærlig. Han er glad for mennesker og børn især, desuden gør han alt hvad vi siger og løber ikke væk, det har han aldrig gjort. Virkelig en nem hund, som er en rigtig fars hund. Vi kan have ham med overalt, som vi også har hvis det kan lade sig gøre. Han er vores et og alt, for han er: DEN BEDSTE HUND man kan have....

Tricks:  Han kan det sædvanlige som: dæk, sit, bliv siddende og først komme når der bliver sagt fri..... Når han får mad, skal han sitte og først spise af maden når der bliver sagt værsgo. Han kan desuden gå uden snor overalt, hvis man kan kalde det et trick. Desuden kan han gå udenfor på vores grund og han forlader den ikke også selvom vi er inde med lukkede døre og der kommer folk, børn og dyr forbi på fortovet/cykelstien lige uden for grunden.... DYGTIG HUND.

Unoder/ulykker:  Dem har der ikke været mange af.....

Han har kun lavet "pøller" inde 2 gange, og tisset ca. 5-6 gange. Det var i renligheds perioden, så det var nemt, dejligt og til at leve med.

Omkring 7-8 måneders alderen havde han en periode på en lille uge, hvor han bed i fodlisten ved døren og lidt i døren også, samt en køkkenlåge. Det meste skete samme dag, og var heldigvis overstået hurtigt igen... 

Ellers har han ikke lavet andre alvorlige narrestreger...

Ved ikke om man kan kalde det en unode, men alle lege ting han får, ødelægger han. Tygger det simpelthen i stykker og nogle gange sluger han det desværre. Øv Øv.

Udstillinger:  3 udstillinger indtil videre...

1. gang: Dansk kennelklub udstilling i Herning den. 7/11-2004. Her deltog han i Hvalpeklasse og fik en 3. præmie.

2. gang: Bulldogklubbens udstilling i Aarhus den. 31/7-2005. Her deltog han i Unghundeklassen og fik en 3. præmie.

3. gang: Bulldogklubbens udstilling i Aars den. 16/10-2005. Her deltog han i Åbenklasse og fik en 2. præmie. Nu er han dermed avlsgodkendt.... Det var flot og dejligt.

Klik her, for at se mere om de nævnte udstillinger.....

Stamtavle: Ja han har, for at se den så, klik her.

Købt hos:  Kennel Bobine, v/ Inger & Egon Clausen, Løkkensvej 745, 9480 Løkken, Telefon: 98996494.

 

 

 


WWW.BULLIE.DK  ------ © by BRØNDBYMAN

www.BULLIE.dk
QUARK`S PROFIL

Her er Quark, 8 uger gml., hans første møde med haven

Her sidder han på en træstub, faktisk træet fra billede et 

Her sidder han flot på Blokhus strand

Her er han i flotte omgivelser ved et havebassin

Her holder han øje med hvad der sker på "hans mark"